1.1.2016

Kynä on semiautomaatti ase

Poliitikoille kaikki on politiikkaa. Se on hyvä muistaa. Ministerikin ajaa asioita omista lähtökohdistaan. Mediaa on opittu pitämään vallan vahtikoirana ja politikkojen omatuntona. Mutta mihin jatkossa luottaisi?

Kuluneena vuonna on opittu että medioita on muitakin kuin totuuden torvia, on tullut MV lehtiä, Verkkomedioita, Magneettimedioita, Lehtilehtiä, kansanedustajia ja ministereitä plokeineen ja toimittajia ja muita yleisiä paremmintietäjiä kirjoituksineen.

Nyt on osoitettu että Yleäkin, ja muita perinteisesti luotettuja medioita ja jopa ministeriöiden tiedotteita käytetään mielipidemuokkaukseen. Mihin voimme ja mihin pitäisi voida luottaa jatkossa.

Vapaaksi toimittajaksi itseään tituleeraava Mikko Niskasaari on myös mielipidevaikuttaja ja käyttää mielipidemuokkaukseen vaarallisinta asetta, kynää.
Linkin blogikirjoituksessa Niskasaari pilkkoo ansiokkaasti itsemurhiin liittyvää väärän tiedon levitystä, ja osoittaa että Suomessa itsemurhataan aseilla koska täällä on aseita, ja sen että Suomessa ei itsemurhata koska täällä on aseita.

http://www.mikkoniskasaari.fi/node/220

← Takaisin etusivulle